Referanser


Marianne Heggelund

Avdelingsleder Kurs og konferanse
Tekna
«Jeg har jobbet med Agnethe Ellingsen i Agnelli over flere år innen lederutvikling, coaching, fasilitering, karriereutvikling og teamledelse. Hennes leveranser er godt fundamentert i teori, praksis med kraftfulle pedagogiske metoder. Hun er etterrettelig, positiv, kunnskapsrik og en dyktig formidler som får meget gode evalueringer fra deltakere. Jeg kan på det varmeste anbefale Agnethe og Agnelli som samarbeidspartner og leverandør innen karriere- og lederutvikling.»

Kristin Ølberg

Fagansvarlig Karriere
Econa
«Vi vil på det varmeste anbefale Agnelli og Agnethe Ellingsen. Sterk på fag, alltid oppdatert og følger med på utviklingen innen karrierefaget. Hun er en fantastisk formidler og inspirator og jeg ser alltid frem til våre møter og hennes kurs, da jeg alltid kommer hjem med ny kunnskap og nye metoder til glede for våre medlemmer.»

John Ole Westbye

E-helse
Sørlandet Sykehus HF

«Tekna sitt 9-dagers Gila program gav meg hyggelige bekjentskaper, faglig ledelsesteori, utfordringer, personlig motivasjon samt verktøy til bruk i arbeidshverdagen! Agnethe Ellingsen med sitt team har sammen med Tekna satt sammen et program som gir deg innblikk i ulike deler av en leders hverdag for å kunne angripe ulike utfordringer på nye måter. Det inspirerer til dypdykk og refleksjon på flere områder innenfor ledelsesteori. Måten kursholdere har planlagt teori og øvelse gir deg en rød tråd gjennom person, team og organisasjonsutvikling. De har høy faglig kompetanse, byr på seg selv og gir deg som deltaker lyst til å bidra og utfordre egne antagelser. Kort og godt: Det beste programmet jeg har deltatt på!»

Monica Deildok

Bibliotekarforbundet
«Vi i Bibliotekarforbundet er strålende fornøyde med Agnethe Ellingsens innlegg på vårt lederseminar. Deltakerne trakk fram Ellingsen som et av høydepunktene på seminaret. Både form, innhold og presentasjon holdt høy kvalitet, og alle lederne kom med ønsker om å høre mer av Ellingsen ved en annen anledning.»

Magnus Rørvik Brandtzæg

Avdelingsleder
Equinor
«Agnethe gir av seg selv på en glødende måte kombinert med lang erfaring, noe som gjør dette kurset til en fornøyelse! Hun klarer å presentere ulike elementer innen ledelse på en konkret og håndgripelig måte, uten noe svada! Kurset gir en god kombinasjon av teori og praktiske øvelser, i tillegg til å favne passe bredt innenfor både selvinnsikt og relasjon til andre. Totalt sett et strålende kurs som gjerne kunne vart flere dager...»

Stine Aasprong

Gruppeleder
Hemit
«Hemit engasjerte Agnethe Ellingsen til å holde kurs i endringsledelse. Hun introduserte oss for Wallbreakerspillet som engasjerte stort. Læringssimulatoren gjorde at vi fikk en praktisk tilnærming og vi fikk se hvordan våre valg og strategier kunne slå ut i forhold til våre ansatte underveis. Vi lærte mye om personlighetsprofiler, om oss selv og at valg vi tar i endringsprosesser kan slå ut større og annerledes enn vi har sett for oss. Agnethe delte sine kunnskaper og erfaringer med oss, og guidet oss gjennom to dager med stort engasjement. Alle deltakerne syntes dette var en god erfaring og et meget bra kurs. En annerledes måte å lære på som anbefales på det varmeste.»

Therese Sørensen

Avdelingsleder
Tekna
«Agnethe Ellingsen i Agnelli AS er en inspirerende og dyktig kursleder. Hun utfordrer og motiverer samtidig som hun hele tiden sikrer trygge omgivelser for personlig vekst og utvikling. Hun har bred faglig kompetanse som er forankret i teori og praksis. Jeg har hatt glede av å arbeide med Agnethe både i kraft av min rolle som kursutvikler i Tekna og som deltaker på lederutvikling. Jeg gir henne topp score – og det gjør også de utallige deltakerne Tekna har hatt på hennes kurs og lederutviklingsprogrammer.»

Eirik Kråkenes

Prosjektleder
T-2 Prosjekt Vest AS
«Jeg hadde gleden av å delta på to dagers digitalt kurs i fasilitering med Agnethe Ellingsen. Uten tvil det beste kurset jeg har deltatt på. Det ga meg innsikt og forståelse av rollen, erfaring med praktiske verktøy og en solid struktur på fasilitering. Agnethe er så inspirerende som de kommer, og med hennes flotte formidlingsevne og massevis av humor har du virkelig noe å se frem til. Kurset var gøy, praktisk og utrolig lærerikt. Etter to dager skulle jeg ønske det varte enda lenger. Anbefales på det sterkeste!»

Henrik Ness Mikkelsen

Overingeniør
Statens Vegvesen
«Jeg opplevde kurset som svært bra, og det ga meg nyttige innsikter og redskaper til å bedre relasjonene til de rundt meg. Etter kurset fikk jeg mer innsikt i hvem jeg er, og hvordan jeg er påvirker relasjonene til de rundt meg. Jeg fikk også innblikk i hva jeg ikke er så god på, og ulike tips til hvordan jeg skal bli bedre på dette. Jeg synes innholdet var anvendelig og bra, og jeg førsøker å bruke det jeg har lært i det daglige. Anbefales!»

Elin Backe Christophersen

Abelia
«Agnethe Ellingsen er en dyktig innleder og en god samtalepartner, som får dialogen til å flyte trygt og godt. Dette fikk vi virkelig erfare da hun ledet Abelias «Samtale om ledelse» med tema utøvelse av god ledelse. Agnethe bidro til å gi deltakerne en spennende og innsiktsfull opplevelse. »

Gerd Stilloff Løland

Marketing Communications Director
Questback AS
«Da Questback arrangerte en HR-frokost for HR- var boken «100-dagerskoden» nettopp lansert og hadde fått betydelig pressedekning og interesse fra media. Agnethe Ellingsen ble leid inn som foredragsholder, og formidlet historier fra boken med naturlig autoritet, sjarm og kunnskap foran 290 ledere. Boken omhandler helt fundamentale prinsipper for å lykkes som leder, og foredraget er meget interessant og underholdende, både for nye og garvede ledere. Anbefales varmt! »

Arne Svendsrud

Arbeids- og organisasjonspsykolog
«Et sentralt karrierekompetanseområde er takling av overganger. Agnethe Ellingsen setter fokus på overgangen jobb-jobb. Det som gjør at du lykkes i en jobb kan være det som gjør at du mislykkes i den neste selv om du bruker samme fremgangsmåte. Agnethe bryter denne prosessen ned i faser og beskriver hvordan den overgangen kan forstås og hva vi kan gjøre for å mestre overgangen. Dette er helt sentral kunnskap for alle som driver med jobbmestring. Styrken i innholdet i foredraget er at den er svært referansetung. Hun har rett og slett hentet fra de beste - takker for et flott innlegg!»

Stein Bjørntvedt

HR Leder
Norges Automobil-Forbund
«Vi har over flere år samarbeidet med Agnethe Ellingsen. Opprinnelig startet samarbeidet med lederrekruttering. Etter hvert ble det utvikling av et modulbasert lederutviklingsprogram for hele ledergruppen, med tilhørende fastlegging og identifisering av våre lederkrav. I de siste årene har vi også brukt karriereveiledningstjenester for ansatte. Agnethes store styrke er det ekte engasjementet og innlevelsen hennes i vår organisasjon. Anbefales!»
Lyst til å høre mer?
Ta kontakt