Nye samarbeidspartnere

Økt tverrfaglighet og bredere kompetanse

Av Agnethe Ellingsen
mars 2022
3 min

Vi har gleden av å presentere våre nye samarbeidspartnere i Agnelli. Vi er opptatt av tverrfaglighet og søker partnere som kan utfylle kompetanseområdet til Agnelli.

 

Per-Magnus Moe Thompson har sitt daglige virke på BI der han jobber som førsteamanuensis innen ledelse, teamutvikling og HR. Hans doktorgrad handler om hvordan norske lederes tilknytningsstil påvirker lederskapet og evne til å ivareta medarbeidere. Han er også tilknyttet Institutt for Psykologisk Rådgivning (IPR). Per Magnus er svært kunnskapsrik, inspirerende og en flott co-pilot på våre lederprogrammer. Du kjenner han også kanskje igjen fra TV-programmet «Gift ved første blikk» der han er en av TV-psykologene.

Martine Austad Langberg har organisasjonspsykologisk bakgrunn og jobber til daglig som konsulent i AFF. Hennes ekspertise er innen endringsledelse, lederutvikling og coaching, hvilket passer som hånd i hanske med det vi gjør i Agnelli. Hun er dessuten god på konflikthåndtering, arbeidsmiljø og kommunikasjon. Martine er en trygg og varm person som det er en fryd å jobbe sammen med i våre programmer. Hun er kunnskapsrik, nytenkende og en veldig god faglig sparringspartner.

Aksel Inge Sinding er psykolog og er partner i IPR. Aksel har lang erfaring med kurs, foredrag og formidling. Han har blant annet vært fast spaltist i Aftenposten, samarbeidet med NRK TV og Radio og gitt ut boken «Klok på – det følelsene prøver å fortelle deg». Aksel har spesiell fokus på relasjoner, emosjonell kompetanse, stress og psykisk helse. I våre lederprogrammer vil Aksel på en engasjerende måte lære deg hvordan du på best mulig måte kan møte andres følelser. Han er uformell, humoristisk og har en egen evne til å få publikum med seg.

Vi har nå i det siste også inngått et samarbeid med Bendik Østbye Johannesen, partner i konsulentselskapet For.andre, der han jobber med formidling og kommunikasjon. Bendik hjelper ledere med å kommunisere bedre slik at de kan snakke på en troverdig, engasjerende og overbevisende måte. Bendik er skuespiller av utdanning, men har siden 2001 primært jobbet med leder- og organisasjonsutvikling. Han er en veldig inspirerende fasilitator og foredragsholder som skaper mye latter og mange aha-opplevelser for deltakerne.

Vi gleder oss til videre samarbeid med disse flotte og dyktige konsulentene. Ta kontakt om du vil høre mer om hva vi kan bidra med.


Få med deg det nyeste fra AgnelliMagasinet!

Meld deg på vårt nyhetsbrev.