Hjemmeside av undrumdesign

Nå har vi fått ny hjemmeside

Nå har vi fått ny hjemmeside

Utvikling av Agnelli har medført behov for en mer fleksibel plattform


Av Agnethe Ellingsen


Desember 2020    |    Nyheter    |    Lesetid: 3 minutter


I samarbeid med UndrumDesign har vi fått utviklet vår helt nye hjemmeside. Det har tatt tid, men nå er vi glade for endelig kunne lansere den.

Det skjer en kontinuerlig utvikling i Agnelli med nye tjenester, bokutgivelser og nye samarbeidspartnere. Det betyr at vi har behov for en mer fleksibel plattform der vi kan tilpasse innhold regelmessig. Det opplever vi nå å ha fått til.

Av nye ting vil du finne AgnelliMagasinet der vi vil publisere fagartikler innen ledelse og karriere. Vi håper du vil bli inspirert og meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev så vil du få nye artikler i mailboksen.

På tjenestesiden vil du også finne lederutvelgelse. Vi har over tid jobbet med sluttvurderinger av finalekandidater for kunder som kjører egne rekrutteringsprosesser. Det er derfor naturlig at denne tjenesten synliggjøres på våre sider.

Vi har dessuten endret fokus til karrieredesign som metode for karriereveiledning. Vi har stor tro på å kombinere tradisjonell karriereveiledning med innovasjonsmetodikk for å kunne lede egne karrierer i det krevende arbeidslivet vi er i nå. Du vil finne beskrivelse av både personrettet veiledning og gruppebasert veiledning gjennom KarriereLAB.

Så har vi opprettet egne nyhetssider, slik at dere kan følge med på utviklingen av Agnelli.

Ellers har vi prøvd å tydeliggjøre mer hvem vi er og hva vi gjør, og ikke minst gjøre navigering lettere for deg som er på besøk. Vi håper du liker sidene og vil du høre mer om hva vi gjør så er det bare å ta kontakt. Vi gleder oss i så tilfelle til å høre fra deg.

Vi benytter anledningen til å takke Marius Undrum for verdifulle bidrag underveis og fantastisk samarbeid gjennom mange revisjoner.Vær en karriereturist!

Mange tester ut en ny jobbrolle eller et nytt studie først når de starter, men det kan vise seg å bli en kostbar erfaring om det viser seg å ikke...

Er lederjobben riktig for deg?

Det er lett å forelske seg i ny og attraktiv stilling, men du kan lure deg selv og overse hvilke kompetanser og kvalifikasjoner som faktisk kreves.

En ny leders fallgruver

Det å starte i en ny lederjobb er spennende og du som leder er sannsynligvis supermotivert og full av forventninger. Du går inn i hvetebrø...

Ta kontroll over eget rykte

Når du starter opp i ny rolle ivrer du etter å bli kjent med dine nye kollegaer og utvikle nye relasjoner. Det du kanskje ikke er klar over er at...

Den krevende overgangen

Det å signere en ny jobbrolle er spennende og du gleder oss til å ta fatt på nye oppgaver og bli kjent med ny organisasjon, nye kollegaer og oppgaver. Les...


Er du interessert i å høre mer?
Ta kontakt her
    *Jeg godkjenner at Agnelli AS kan sende meg epost