Karriereveiledning
Agnelli tilbyr karriereveiledning til personer og grupper der vi bruker den innovative prosessen karrieredesign!


Arbeidslivet er i konstant endring på grunn av globale trender og nå pandemi. Det gjør at vi kontinuerlig må fornye oss og sikre vår relevans og ansettbarhet. 

Vi i Agnelli har utviklet et helt revolusjonerende konsept for karriereveiledning. Vi låner metode og verktøy fra innovasjon og kombinerer det med tradisjonell karriereveiledning. Vi kaller det Karrieredesign. Målet er å finne det personlige søte karrierepunkt. Det er midtpunktet mellom det vi finner meningsfylt og motiverende, hva vi er gode til, og hva arbeidslivet trenger og er villig til å betale for.

Vi tilbyr 1-1 veiledning eller en kreativ gruppeprosess med det nye konseptet KarriereLAB©.


Image

Karrieredesign

Veiledning 1-1 innebærer at vi sammen jobber oss gjennom de ulike stegene i prosessen Karrieredesign. Vi kartlegger erfaringer, kompetanser, mestringsmønster, personlighet, interesser, verdier med mere, og konkretiserer mål og behov for utvikling eller endring. Deretter starter den kreative delen der vi jobber med idémyldring for hvordan dette kan løses. Siste fase er test og utprøving av de mest aktuelle løsningene, og sikre et godt valg for veien videre.

Vi tilbyr 3 og 6 måneders oppfølging som også kan inneholde jobbsøkerveiledning om ønskelig. Det inkluderer hjelp til utarbeidelse av profesjonell CV og søknader, mestring av intervjusituasjon og bruk av arbeidspsykologiske tester.


Denne måten å jobbe med karrierer på er en rask og leken metode å redusere risiko på og samtidig øke sjansene for å finner en meningsfull karrierevei. Det kan resultere i en radikal karriereinnovasjon som ender opp med et helt nytt yrke, eller en inkrementell innovasjon som forbedrer kompetansen eller nåværende rolle.

Ta kontakt for en skreddersydd løsning som passer deg eller dere. Vi kan også levere tjenesten digitalt der det er ønskelig. 

KarriereLAB©

NYHET! Vi tilbyr nå en revolusjonerende og kreativ karriereworkshop med utgangspunkt i konseptet Karrieredesign. Innen innovasjon er co-creation viktig og i denne workshopen vil dere samskape karriereløsninger med andre. Gjennom personlig innsikt oppdages behov eller problem som skal løses. Vi definerer og redefinerer problemer slik at vi kan åpne opp for helt nye ideer og løsninger. Underveis erfarer deltakerne ny læring og innsikt og får hjelp til å finne ny retning videre. Om det er ny rolle internt, forbedring av eksisterende rolle eller annet karrierebehov som ønskes løst.Workshopen passer for virksomheter som ønsker en ny og morsom tilnærming til kompetanse- og karriereutvikling av ansatte.
Varighet er 1-2 dager. Ta kontakt for spesialtilpasset workshop.


All rights Agnelli AS

Er du interessert i å høre mer?
Ta kontakt her    *Jeg godkjenner at Agnelli AS kan sende meg epost